Het laatste kwartaal van 2019 is begonnen, tijd om ons op te maken voor de feestdagen “Kerst met Heerlijk Italiaans”. Wijn en feestdagen gaan hand in hand, dus voor mij is nu ook de drukste tijd van het jaar aangebroken. Inmiddels is het wijnassortiment aangevuld, de verschillende verpakkingen en delicatessen uitgezocht en ben ik klaar voor deze drukke maar leuke periode. In dit blog 6 redenen om ook dit jaar tijdens de Kerstperiode weer aan te kloppen bij Heerlijk Italiaans.

 

1.Prachtige nieuwe Prosecco’s

 

Sinds kort heb ik een hele nieuwe lijn prachtige mousserende wijnen van Borgo Molino opgenomen in mijn assortiment. Prachtig qua smaak en qua uitstraling. En één ding is zeker, er zit voor elk wat wils tussen. Van een zoete moscato tot een prosecco brut.

Tijdens de feestdagen zijn er genoeg momenten om te proosten, dus kies de prosecco die past bij jou, je gasten, medewerker en het moment.

Prosecco Borgo Molino

 

2. Kerstgeschenken

 

Wijn blijft populair als Eindejaarsgeschenk, dus ook dit jaar hebben wij weer veel mogelijkheden voor Kerstgeschenken. Van mousserend, tot prachtige rode wijnen, magnums en pakketten met wijn en Italiaanse delicatessen. In de webshop kan je verschillende wijnen vinden, maar natuurlijk stel ik de geschenken graag op maat voor je samen. Dus wil je wijn geven aan je klanten of medewerkers, mail mijn dan op info@heerlijkitaliaans.nl. dan mail ik je een aantal voorstellen.

magnum neropasso

3. Wijnadvies voor je Kerstdiner

 

Ieder jaar is weer de vraag “wat gaan we eten met Kerst” en daarna “welke wijn gaan we erbij drinken”. Met die laatste vraag help ik je graag. Als je mij je kerstmenu mailt en je budget, selecteer ik de wijnen die passen bij je kerstdiner. Natuurlijk zorg ik ervoor dat ze ook tijdig bij je thuis worden afgeleverd, scheelt weer boodschappen doen in deze drukke periode.

Wijnadvies Kerst

4. Kerstspecials

 

Italiaanse rode wijn Barolo del Commune di Barolo DOCG Boschetti Gomba

Bepaalde wijnen drink je alleen met speciale gelegenheden zoals Kerst of Oud & Nieuw. Heerlijk Italiaans heeft natuurlijk ook een aantal van deze Kerstspecials. De Barolo en Amarone zijn standaard via de webshop te bestellen. Daarbuiten leveren we nog een groot aantal Italiaanse Kerstspecials op aanvraag. Dus ben je op zoek naar bijvoorbeeld Brunello, Barbaresco of Franciacorta, mail mij dan op info@heerlijkitaliaans.nl en dan laat ik je weten welke wijnhuizen en jaartallen ik kan leveren.

5. Kerstproeverijen

 

Italiaanse wijngeschenken

Welke wijn gaan we inzetten tijdens het kerstdiner, welke wijn geven we aan onze klanten of medewerkers en welke wijn schenken we tijdens onze Kerstborrel. Allemaal redenen om een wijnproeverij te organiseren bij je op kantoor, thuis met vrienden of tijdens je Kerstevent.

Een EXTRA mogelijkheid om je wijnen voor de feestdagen te proeven en te selecteren is de “Big Wine Tasting:” op 10 november in Amsterdam.

Big Wine Tasting

Ik sta daar samen met nog drie andere wijnleveranciers met de mooiste Italiaanse, Kroatische, Franse en Alpenwijnen. Er is een mogelijkheid tot het proeven van meer dan 50 verschillende wijnen. Genoeg keuze!  Kaarten voor deze Big Wine Tasting kun je bestellen via deze link .

 

6. Italiaanse bieren

 

Je hebt het al kunnen lezen in het vorige blogHeerlijk Italiaans levert sinds kort ook de prachtige Italiaanse bieren van Gjulia. Grote flessen, maar ook de mooie kleine flesjes. Extra leuk om tijdens de feestdagen zo’n mooie speciale grote fles bier te schenken. Op de website kun je zien bij welke gerechten je het bier kunt drinken, want bier en spijs is natuurlijk ook prachtig om te combineren.

Deze flessen leveren we ook in bijpassend verpakkingen als Kerstgeschenk aan bedrijven.

Mocht je vragen hebben of advies willen over een wijn, bier of de mogelijkheden voor de Eindejaarsgeschenken, mail mij dan via info@heerlijkitaliaans.nl. Ik help je graag!

Wil je de blogs van Heerlijk Italiaans niet missen, volg ons dat ook op Instagram, twitter of facebook