Deze maand bestaat Heerlijk Italiaans 1 jaar. Een goede reden om een volgende stap te zetten en jullie meer te laten zien over mij, mijn passie, mijn bedrijf en waarmee ik jullie kan helpen. Hoe ga ik dat doen? Door te gaan starten met bloggen. Maak kennis met Heerlijk Italiaans!

Wie ben ik?

Maak kennis met Heerlijk Italiaans

Ik ben Kevin van de Koevering, liefhebber van Bella Italia en met een passie voor Italiaanse wijn. Deze combinatie heeft mij ertoe gebracht om vorig jaar een bedrijf te starten in Italiaanse wijnen, en dan met name wijnen uit Noord-Italië. Het gedeelte van Italië waar ik van jongs af aan al kom. Eerst alleen voor vakanties, maar later steeds meer voor de combinatie vakantie & wijn. Mijn favoriete wijnen komen ook uit Noord-Italië, zoals bijvoorbeeld ValpolicellaAmaroneLuganaArneisFranciacortaBarbera of Barolo.

Een paar keer per jaar ga ik naar Italië om de wijnhuizen te bezoeken waarvan ik de wijnen verkoop, maar ook om op zoek te gaan naar nieuwe pareltjes. Op deze manier weet ik precies waar de wijn vandaan komt en hoe deze wordt geproduceerd. Zo kan ik mijn passie en kennis delen en jullie een beetje dat Italië gevoel geven.

Wat kun je verwachten van Heerlijk Italiaans?

Webshop met wijnen uit Noord Italië

Heerlijk Italiaans is een webshop waar je mooie wijnen uit Noord-Italië kunt bestellen. Wijnen die ik met zorg heb geselecteerd. Een standaard assortiment wijnen die regelmatig wordt aangevuld met nieuwe aanwinsten. Zoals binnenkort met de wijnen van Monte FaustinoBen je benieuwd, neem dan een kijkje in de webshop.

Wijnproeverijen

Italiaanse wijnproeverijen

Om je kennis te laten maken met de wijnen en mijn passie met je te delen, organiseer ik wijnproeverijen. Proeverijen bij je thuis, op locatie, in het park of bij je op kantoor. Gezellige, ontspannen proeverijen waarbij je ook wat leert over de wijn, het proeven en Italië. Deze proeverijen stel ik op maat samen waarbij ik ook voor de bijpassende hapjes kan zorgen.

Relatiegeschenken

Hoe leuk is het om je klanten of medewerkers te verrassen met een mooie fles wijn of bubbels. Als cadeau voor een verjaardag, jubileum of als kerstgeschenk. Natuurlijk kan ik dit ook combineren met andere Italiaanse lekkernijen, mooie wijnglazen of een gepersonaliseerde verpakking. Lijkt het je ook een leuk idee? Neem dan contact op met info@heerlijkitaliaans.nl. We kunnen dan samen kijken welk geschenk passend is.

Waar kun je mij binnenkort vinden?

Via mijn blogs zal ik jullie op de hoogte houden op welke evenementen je mij kunt vinden. Je kunt dan kennis maken met mij, de wijnen en natuurlijk is er dan de gelegenheid om de wijnen ook te proeven. Deze maand kun je Heerlijk Italiaans vinden op de Nederlandse Wijnfeesten in Groesbeek. 29 en 30 september wordt Groesbeek omgetoverd tot een walhala voor de wijnliefhebber. Drie dagen proeven en beleven van alles wat met wijn te maken heeft. Voor meer informatie kun je even een kijkje nemen op de site of bekijk onderstaande video met wat sfeerbeelden van vorig jaar.

Wie weet zien we elkaar in Groesbeek!

Ciao, Kevin

Wil je de blogs van Heerlijk Italiaans niet missen, volg ons dat ook op Instagram, twitter of facebook