Heerlijk Italiaans is natuurlijk bekend vanwege de mooie wijnen uit Noord-Italie. Maar uit Friuli in Noord Italie komt ook het Heerlijk Italiaans bier “Birra Gjulia”. Afgelopen maand heb ik deze bieren geproefd en was het voor mij direct duidelijk, deze moeten worden toegevoegd aan mijn assortiment. Zo gezegd zo gedaan, vanaf nu kan je dit bier ook bestellen via de webshop. Maar wat kun je verwachten van dit bier en welke smaken zijn er?

Brouwerij Gjulia

Brouwerij Gjulia is een familiebedrijf uit Friuli, in het noordoosten van Italie. In deze video kun je zien hoe er vol passie gewerkt wordt in dit prachtige bedrijf.

Smaken

Zoals je in de video hebt kunnen zien zijn er verschillende smaken Birra Gjulia.  Blond, donker, fris, fruit, vol en licht. In onderstaande infographic een overzicht van de verschillende bieren die je kunt bestellen via de webshop van Heerlijk Italiaans.

Kortingspakket

Ben je benieuwd naar dit Heerlijk Italiaans bier? Je kunt tot eind juli met korting een proefpakketbestellen met hierin alle 8 smaken die we verkopen via de website. Lekker om zelf te proberen maar ook leuk om cadeau te geven aan een bierliefhebber. Het pakket kun je hier bestellen. Deze zomer genieten van een heerlijk biertje in de tuin of bij de BBQ, probeer dan eens een HEERLIJK ITALIAANS biertje. Wil je meer informatie, mail dan naar info@heerlijkitaliaans.nl   Ciao, Kevin

 

Wil je de blogs van Heerlijk Italiaans niet missen, volg ons dat ook op Instagram, twitter of facebook