Het is zover, de nieuwe website van Heerlijkitaliaans.nl is online. Geen update, maar een hele nieuwe website. Sneller, overzichtelijker en makkelijker in gebruik.
Neem snel een kijkje, want ik hoor graag wat je ervan vindt.
Gelijk het moment om vier nieuwe wijnhuizen aan het assortiment toe te voegen. In dit blog kun je lezen welke mooie wijnen je voortaan via Heerlijkitaliaans.nl kunt bestellen.

1.Pitora Bennati

De familie Bennati is een grote wijnproducent in de regio rond Verona. Door dit wijnhuis worden verschillende wijnlabels op de markt gebracht. Enkele van deze series hebben wij in ons assortiment opgenomen. Het wijnhuis streeft ernaar om verleidelijke wijnen te maken die bij veel mensen in de smaak vallen. Ik zou zeggen, probeer eens een paar wijnen, dan hoor ik graag of dit inderdaad is gelukt.

2.Borgo Molino

Het wijnhuis Borgo Molino is gespecialiseerd in mousserende wijnen en ligt dan ook middenin het prosecco gebied in de heuvels van Conegliano en Valdobbiadene. Tien van hun mousserende wijnen heb ik opgenomen in het assortiment. Verschillende druiven en smaken, van zoet tot droog. Neem een kijkje op de website en kies de smaak die bij jou past.

3.Boschetti Gomba

Logo Cascina Boschetti

Ook nieuw in ons assortiment, wijnhuis Cascina Boschetti uit Piemonte. Drie prachtige Barolo’s en de bekende witte Nebbiolo “Arneis” kun je nu bestellen via de nieuwe website. Boschetti Gomba is een wijnmaker met een grote naam in de streek Piemonte, en dat is zeker niet voor niks. Ik zou zeggen, proef en dan snap je direct waarom hij zo beroemd is in Piemonte.

 

4. La Tunella

 

Voor het vierde nieuwe wijnhuis, gaan we naar de regio Friuli, in Noord Italie. Een van de grotere wijnhuizen uit deze regio, La Tunella. Typische wijnen uit deze regio zijn Pinot Grigio, Sauvignon, Ribolla, Merlot en Cabernet. Acht wijnen van dit wijnhuis kun je vanaf nu bestellen via de webshop. De witte wijnen zijn verfijnd, fris, fruitig en hebben een wat lagere zuurgraad. De rode wijnen zijn iets lichter dan de meeste Italiaanse wijnen en zijn direct op dronk.

Wil je kennis maken met deze nieuwe wijnhuizen? Dan is een mixdoos misschien interessant. Omdat je alle wijnen per fles kunt bestellen, kunnen we ook een doos met 6 verschillende flessen van deze nieuwe wijnhuizen ( link maken) leveren. Natuurlijk kan ik ook een wijnproeverij op locatie geven met deze nieuwe mooie Italiaanse wijnen.

Ik hoor graag van je wat je van de nieuwe website van Heerlijkitaliaans.nl en de nieuwe wijnhuizen vindt? Niet alleen de positieve dingen, maar ook als je een foutje ziet of je mist iets op de website, hoor ik het graag. De bedoeling is tenslotte dat de website voor jullie zo overzichtelijk mogelijk is met heerlijke Italiaans wijnen.

Wil je de blogs van Heerlijk Italiaans niet missen, volg ons dat ook op Instagram, twitter of facebook