Allereerst wil ik je een bruisend en gezond 2019 wensen! Een jaar waarin ik je natuurlijk weer wil laten genieten van mooie Italiaanse wijnen. Een jaar waarin we ook op zoek gaan naar mooie nieuwe pareltjes. Wijnen die we je natuurlijk laten proeven tijdens de evenementen waar je ons dit jaar kunt vinden. Waar gaan we op zoek naar mooie wijnen en waar kun je de wijnen van Heerlijk Italiaans sowieso proeven in 2019?

Heerlijk Italiaans in 2019

Zoektocht naar mooie nieuwe wijnen

Natuurlijk wil ik dit jaar mijn assortiment uitbreiden met mooie, lekkere Italiaanse wijnen en bubbels. Om een goede keuze te maken ga ik dit jaar naar 2 wijnbeurzen. Op deze events staan zowel de wijnboeren waarvan ik de wijnen al mijn assortiment heb, als ook heel veel nieuwe wijnboeren. Voor mij de perfecte gelegenheid om veel wijnen te proeven en een goede keuze te kunnen maken welke nieuwe wijnen ik wil toevoegen aan mijn assortiment.

Prowein

Prowein is de jaarlijkse wijnbeurs in Düsseldorf (Duitsland). Deze beurs is alleen voor mensen die werkzaam zijn in de wijnbranch. Er staan exposanten uit ruim 60 landen. Natuurlijk ga ik me op deze beurs focussen op de Italiaanse wijnen. De beurs is dit jaar van 17-19 maart. Als we terug zijn zal ik in een blog vertellen welke mooie wijnhuizen we hebben ontdekt en of er nog nieuwe wijnen aan het assortiment worden toegevoegd.

Hierbij een video om een beetje een beeld te krijgen van deze wijnbeurs.

VinItaly

In april ga ik naar dé wijnbeurs van Italië in Verona, VinItaly. Deze wijnbeurs is te bezoeken door zowel de wijnbranch als particulieren. Het is de grootste wijnbeurs ter wereld waar alle regio’s van Italië vertegenwoordigd zijn. Zowel de grotere als de kleinere wijnboeren kun je hier vinden. Voor mij de mogelijkheid om te netwerken met de wijnboeren waarvan ik de wijnen al in het assortiment heb en met andere bedrijven die Italiaanse wijnen importeren. Mijn hoofddoel is natuurlijk om op zoek te gaan naar nieuwe Italiaanse pareltjes en nog meer te leren van Italiaanse wijnen.

Wil je een beeld krijgen van de VinItaly? Bekijk dan deze video.

Waar kun je in 2019 onze wijnen proeven?

Natuurlijk wil ik je graag de huidige en nieuwe wijnen laten proeven. Dit kan tijdens een wijnproeverij bij je thuis of op kantoor. Maar dit jaar zal ik ook weer op een aantal evenementen staan, waar je de wijnen kunt proeven. Nog niet alle evenementen zijn bekend, maar er zijn al wel 2 events waar we in 2019 sowieso te vinden zijn.

Chateau van Buren

Op 25 augustus kun je mij vinden op wijnfestival “Chateau van Buren” . In de binnenstad van Buren treft je groot aantal wijnimporteurs aan met verschillende nationale en internationale kwaliteitswijnen, gecombineerd met bijpassende culinaire lekkernijen. Hier sta ik met een gedeelte van mijn assortiment en natuurlijk met alle nieuwe wijnen.

Wil je wat meer info over dit wijnfestival, dat kan via deze link.

Wijnfeesten Groesbeek

Wijnfeesten groesbeek

Mocht je in augustus nog op vakantie zijn, dan heb je ook in september kans om onze wijnen te komen proeven. We staan dan 28 en 29 september op de wijnfeesten in Groesbeek met een gedeelte van ons assortiment. De Nederlandse Wijnfeesten is puur genieten van wijnen, spijzen, muziek en nog veel meer. Een evenement voor de echte wijnliefhebber! Voor meer informatie kun je een kijkje nemen op de website.

 

Kortom, je kunt dit jaar genoeg verwachten van Heerlijk Italiaans. Via de blogs zullen we je verder op de hoogte houden van alle ontwikkelingen en nieuwtjes.

 

Saluti, op naar een mooi 2019!

 

Ciao, Kevin

 

Wil je de blogs van Heerlijk Italiaans niet missen, volg ons dat ook op Instagram, twitter of facebook