2019 is inmiddels geëvalueerd en de plannen voor 2020 zijn gemaakt. We gaan er weer een bruisend jaar van maken met Heerlijk Italiaans. Uitbreidingen, nieuwe samenwerkingen en natuurlijk gaan we zoals altijd op zoek naar mooie Italiaanse wijnen. Lees hier wat de plannen zijn in 2020.

plannen Heerlijk Italiaans 2020

1. Uitbreiding wijnproeverijen

 In 2020 gaan we de proeverijen uitbreiden. Buiten wijn gaan we ook Italiaanse bierproeverijen verzorgen. En niet alleen voor particulieren, in 2020 gaan we ook proeverijen voor bedrijven verzorgen.

Italiaanse wijnproeverijen

Een teamuitje, proeverij op kantoor, tijdens de zomerBBQ, als afsluiting van een heidag of tijdens een bedrijfsopening. Er zijn genoeg redenen om een bier- of wijnproeverij te geven. Dit kan heel formeel, maar de informele proeverijen blijven toch het meest populair. Gezelligheid, netwerken en in de tussentijd genieten en wat meer leren over de Italiaanse wijnen of bieren.

2. Proeverijen in samenwerking

 

gezamenlijke wijnproeverij

Wil je kennismaken met onze Italiaanse wijnen, onze nieuwste pareltjes of de nieuwe jaargangen proeven? Dit jaar zal Heerlijk Italiaans samen met 4 andere wijnimporteurs een aantal wijnproeverijen verzorgen. Op deze manier kun je buiten Italiaanse wijnen ook kennismaken met kwaliteitswijnen uit andere landen.

Via social media en de blogs houden we je op de hoogte. Wel kan ik je vast vertellen wie de andere wijnimporteurs zijn. MijnWijnPlein, The Taste of Croatia, Los Suenos de lo Capitan en Alpenwijn.

 

3. Heerlijk Italiaans gaat leveren aan retail

 

Afgelopen jaar hebben wij al wijnen mogen leveren aan retail maar in 2020 wil ik dit gaan uitbreiden. Dus wil je mooie Italiaanse wijnen in bijvoorbeeld je kaaszaak, delicatessenwinkel of in je wijnzaak? Neem dan contact met mij op, ik kom graag langs voor een proefsessie.

Natuurlijk geldt dit ook voor de Italiaanse bieren van Gjulia, ook deze willen we in 2020 gaan leveren aan retail. Op naar mooie nieuwe samenwerkingen.

4. Meer aandacht voor de Italiaanse bieren

 

Bierproeverijen

Zoals je hierboven al hebt kunnen lezen, ga ik 2020 meer aandacht besteden aan de Italiaanse bieren. Vorig jaar heb je via mijn blog al kennis kunnen maken met deze bieren.

Bier is hot!  Dat heb ik ook het afgelopen jaar en tijdens de Kerstperiode gemerkt. Dus de beslissing om in 2020 meer met bier te gaan doen was al snel genomen. Meer bierproeverijen, bier als relatiegeschenk en levering aan retail.

5. Nieuwe wijnpareltjes

 Natuurlijk ga ik dit jaar ook weer op zoek naar mooie nieuwe bijzondere Italiaanse wijnen. Zo ga ik in maart naar Prowein in Dusseldorf, “the place to be” als je op zoek bent naar nieuwe wijnen.

Kortom, genoeg op de planning voor dit jaar. Via de blogs zullen we je op de hoogte houden van alle ontwikkelingen, nieuwe wijnen, proeverijen en ander nieuws.

Saluti, op een mooi 2020!

Kevin

Wil je de blogs van Heerlijk Italiaans niet missen, volg ons dat ook op Instagram, twitter of facebook