We moeten allemaal zoveel mogelijk binnen blijven, maar natuurlijk willen we thuis wel af en toe een wijntje drinken. Misschien in deze tijd af en toe wel een extra glaasje:-). Heerlijk Italiaans zorgt ervoor dat je de deur niet uit hoeft om thuis te genieten van een heerlijk glas wijn of bier. Sterker nog, we hebben het extra aantrekkelijk gemaakt. Hoe? Dat lees je hieronder.

 

1. Proefdoos Italiaanse Voorjaarswijnen met korting en zonder verzendkosten heel NL

Wil je kennismaken met verschillende Voorjaarswijnen van Heerlijk Italiaans? Dan is deze proefdoos iets voor jou. Vier mooie witte wijnen en twee flessen rosé. Perfecte wijnen voor het mooie weer en de Paasdagen die eraan komen.

Waarom is dit zo aantrekkelijk? We geven je 10% korting en je betaalt ook geen verzendkosten. Dus voor een mooi bedrag heb je een aantal prachtige wijnen in huis zonder dat je de deur uit hoeft te gaan.

De volgende wijnen zitten in de proefdoos:

Interesse? bestel dan hier deze proefdoos.

2. Proefdoos Italiaanse bieren met korting en zonder verzendkosten heel NL

Ben je meer een bierliefhebber, dan hebben we voor jou nu ook een mooie actie. Je kunt kennismaken met het Italiaanse biermerk Gjulia. Een proefdoos met 6 verschillende grote flessen (0,75 liter) bier. Zo kun je in je tuin of op je balkon toch genieten van een lekker glas Italiaans bier.

Ook op deze proefdoos krijg je 10% korting en ook deze wordt zonder verzendkosten geleverd. Deze proefdozen zijn natuurlijk ook leuk om te geven aan iemand die is deze thuisperiode jarig is en helaas z’n verjaardag niet kan vieren. Zo wordt die dag toch nog een beetje feestelijk!

Interesse? Bestel dan hier de proefdoos.

3. Gratis- en aangepaste verzendkosten

Denk je nou, zo’n proefdoos is niks voor mij. Ik wil graag andere wijnen of bieren bestellen. Geen probleem. Ook voor jullie maken we het extra aantrekkelijk om nu je wijn of bier thuis te laten bezorgen.

In de regio Haarlemmermeer rekenen we deze periode helemaal geen verzendkosten. Woon je in een andere regio, dan bezorgen we de wijnen en bieren nu al vanaf €50,00 zonder verzendkosten.

gratis verzending wijn haarlemmermeer

Op deze manier proberen we ook ons steentje bij te dragen en te zorgen dat jullie zo min mogelijk de deur uitgaan, maar wel kunnen genieten van Heerlijke Italiaanse wijnen en bieren.

Saluti, en blijf gezond!

Kevin

Wil je de blogs van Heerlijk Italiaans niet missen, volg ons dat ook op Instagram, twitter of facebook