Italiaanse wijnproeverijen

thuis of op locatie

Heerlijkitaliaans.nl organiseert wijnproeverijen op jouw eigen gekozen locatie. We komen met onze wijnen langs wanneer je thuis een feestje geeft of je verjaardag viert in het park of op het strand. Maar ook wanneer je een vrijgezellenfeest hebt of wilt vieren dat je gaat trouwen. Ook voor bruiloften, bedrijfsuitjes, teambuilding, gelegenheden op kantoor en andere feesten en partijen organiseren we graag wijnproeverijen op maat.

Wat je kunt verwachten

  • Proeven van 6 heerlijke Italiaanse wijnen (wit, rood, rosé, mousserend)
  • Uitleg van de samenstelling van de wijnen op een luchtige en informele manier
  • Bijpassende antipasti (Italiaanse borrelhapjes) indien gewenst
  • Voorkeur van wijnen mogelijk
  • Veel gezelligheid!

Kosten

We organiseren wijnproeverijen al vanaf € 22,50 per persoon (groepen groter dan 20 personen in overleg). Neem contact op voor een offerte op maat.

Wijnproeverij boeken

Heb je een vraag of wil je een wijnproeverij boeken? Vul het formulier hieronder in of mail naar info@heerlijkitaliaans.nl. We reageren zo snel mogelijk!

Italiaanse bierproeverij

Bij Heerlijkitaliaans.nl kun je ook een unieke bierproeverij boeken. Je geniet van het lekkere Birra Gjulia uit het noorden van Italië. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Wijnproeverij boeken

Wat vinden anderen van een Italiaanse wijnproeverij bij Heerlijkitaliaans.nl?

“We waren enorm verrast door de wijnproeverij. Over alle verschillende wijnen – mousserend, wit en rood – gaf Kevin uitleg. We hadden voldoende tijd om ze goed te proeven. In combinatie met de overheerlijke Italiaanse antipasti was het een avond die voor herhaling vatbaar is!”

– Joey

“We wilden graag een wijnproeverij met alleen maar rode wijnen en dat was geen probleem. We proefden alles van licht naar zwaar en met bijpassende Italiaanse hapjes. Kevin toverde zelfs nog een wijn tevoorschijn die we niet hadden besproken, maar die iedereen wel graag wilde proberen. Een onzettend leuke middag.”

– Kelly

“Met onze vriendengroep wilden we een wijnproeverij in de achtertuin. Kevin zorgde voor wijnen die bij het seizoen passen. Het leuke is dat hij zo veel over wijn weet dat je er zelf ook enthousiast van wordt. We genieten nu nog steeds van de flessen die we met de proeverij besteld hebben.”

– Hugo