Over Heerlijkitaliaans.nl

Ciao tutti!

Sinds 1997 ga ik al op vakantie naar Italië. Een fantastisch mooi land dat bekendstaat om zijn vele soorten druiven waaruit de lekkerste wijnen geproduceerd worden. Jaren geledenwerd ik een echte liefhebber van Italiaanse wijnen en besloot daar meer mee te gaan doen. Mijn eerste wijnproeverij gaf ik al snel en niet veel later volgde het importeren van wijnen. Inmiddels heb ik ook de wijncursus SDEN 2 gehaald en meerdere masterclasses gevolgd.

Mijn favoriete wijnen zijn de Valpolicella, Bardolino, Neropasso en de Barolo. Dit zijn allemaal wijnen uit het noorden van Italië, uit de streken Veneto en Piemonte. In deze omgeving ben ik vaak geweest en ik heb inmiddels veel ervaring met de wijnen daar. Om die reden focus ik me met Heerlijkitaliaans.nl op wijnen uit Noord-Italië.

Ik gebruik en verkoop alleen wijnen waar ik zelf voor de volle honderd procent achter sta. Ik ben ook bij alle betreffende wijnhuizen geweest. Dit vind ik belangrijk, omdat ik alleen dan precies weet waar de wijn vandaan komt en hoe die geproduceerd is.

Ben je op zoek naar dat Italiaanse vakantiegevoel in Nederland? Bij Heerlijkitaliaans.nl ben je aan het goede adres!

Saluti,

Kevin van de Koevering
Eigenaar Heerlijkitaliaans.nl

Neem contact op

Partners van Heerlijkitaliaans.nl

 

Op zoek naar de lekkerste Franse wijnen? Kijk dan op www.mijnwijnplein.nl.

 

Benieuwd naar fantastische wijnen uit Kroatië? Je vindt ze op www.thetasteofcroatia.com.